GOOD COPY BAD COPY

GOOD COPY BAD COPY (2007)
– a documentary about the current state of copyright and culture

Filmen GCBC er en super indføring i en verden af copyright i en kultur som befinder gør rigtig godt brug af internettet. Og ja, det er en dansk produktion instrueret i 2007 af Andreas Johnsen, Ralf Christensen, og Henrik Moltke. (se hele filmen ovenfor, eller en smule større på Google.video)

De kommer viser ændringer i forskellige verdendele i relation til kunst og kultur (Nigeria, Sverige, Brasilien, England og USA). Deltagernerne har forskelligt perspektiv på copyright, og det inkluderer bla. copyright advokaten Lawrence Lessig fra Creative Commons (og WIRED), Tiamo og Anakata fra The Pirate Bay, musik producers og kontroversielle musikere som Girl Talk og Danger Mouse som blev super kendt sit “The Grey Album” – et mix af The Beatles’ “White Album” med  Jay-Z’s “Black Album”.
MPAA (Motion Picture Association of America) deltager også med en forklaring om deres involvering i forsøget på at lukke The Pirat Bay.

www.goodcopybadcopy.net

Link: GOOD COPY BAD COPY på Wikipedia

På filmens website gør de det klart, at de selv har valgt at lægge filmen ud på nettet til fri download (DivX, 700 MB). Så hvis du vil se den i høj opløsning så tryk her – hent Torrent. (Du skal downloade et program som fx. VUZE for at kunne downloade torrents)

Se også denne forelæsning “Free Culture” af Lawrence Lessig (60 min.)

Om Rasmus Brønnum

Architect
Dette indlæg blev udgivet i Film, Teori, Web 2.0 og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s