2 svar til Naomi Klein – No Logo & Disaster Capitalism

 1. Ole Bjørn Petersen siger:

  Hi rasmus
  Følger dine spændende links. Du har meget at byde på. Dine kommentarer til AA kontra Arkitektforbundet rammer plet. Jeg tror mange medlemmer er i tvivl så dit indlæg var helt fint. Jeg sidder i Arkitektforbundets bestyrelse hvor vi bl.a arbejder på at forbedre vores dødsyge hjemmeside.

  Som du sikkert ved er din hjemmeside så kendt at hvis du udelader noget bliver det også bemærket – det forpligter – at udelade en af DK´s store tegnestuer er derfor bemærkelsesværdigt – kender du ikke shl (schmidt hammer lassen architects KS) eller er det helt bevidst. Du må gerne hviske mig det i øret – jeg er ikke længere ansat der, men har længe villet spørge dig ?

  Dine links vedr Projektstyring trænger til lidt fornyelse. Jeg må se hvad jeg kan hjælpe dig med – det er vist ikke der din styrke….

  Fortsat god arbejdslyst og

  dyb respekt
  Ole Bjørn

  • Rasmus Brønnum siger:

   Hej Ole.

   Det er lidt spøjst – jeg havde faktisk glemt SHL indtil december sidste årl hvor jeg var til et privat julearrangement hjemme hos Rikke Krogh. Og jeg mener det var Lars (SHL) der også havde bemærket at det manglede, haha. Men så husker jeg da at jeg gik hjem og fik det sat på…men det må være hoppet af igen. Skulle dog være iorden nu. Så tak for det.

   Ja projektstyrring er ikke noget jeg har masser af kvalificeret viden om. Derfor heller ikke meget der ligger her på sitet. Og de få der sidder på hver tegnestue som er hardcore til proj.styrring er ikke lige dem der slynger om sig med viden til alle de andre. Så kom endelig med anbefalinger.

   Vil dog indrømme at projektstyrring helt sikkert er noget der skal ind under huden gennem erfaring, og bøger og kurser kan kun forberede i et vist omfang. Det er jeg sikker på at du ved mere om.

   Vh Rasmus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s