Google Earth, soon to be EVERYWARE

Thomas fra tegnestuen FLUSH gjorde mig opmærksom på en video fra Georgia Institute of Technology i USA. En gruppe har her arbejdet med at indarbejde data vi allerede opsamler. Data der kan forbindes og indsættes i Google Earth med Realtime opdaterede mennesker, biler eller skyer på himlen. Læs mere på www.cc.gatech.edu

every5Som Thomas L. Friedman siger i sin forelæsning The World is Flat: “Everything that can be imagined will be done”. Det er smukt nok, men i forhold til teknologien, samtidigt af så uhørte proportioner at vi ikke helt forstår hvad det vil betyde for den måde vi lever på.

Forfatteren Bruce Sterling, Wired- Beyond The Beyond,  er en af de vigtigste nulevende tænkere. Han fremhæver i sin super forelæsning begrebet EVERYWARE, og alarmerer for en fremtid der kommer med os med 666 km/t og vil ramme os uendeligt hårdt. Bag dette begreb står Adam Greenfield. Og i en guldkorns forelæsning definerer han EVERYWARE som udtryk for en indarbejdelse af computerteknologi overalt i vores dagligdagsting, hvilket gør alle elementer i vores omgivelse i stand til at indeholde, behandle og udveksle digital information.

En problematik som ingen har diskutteret konsekvensen af!!

Reklamer

Om Rasmus Brønnum

Architect
Dette indlæg blev udgivet i 2D/ 3D/ 4D, 3D Matchmoving, Applikationer, Arkitektfaglighed, Arkitektur, Landskab, Litteratur, Software, Teori, Web 2.0 og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s