Netværket Ledelse i Byggeriet – Åbningsseminar d.30. nov.

Nyt erfaringsnetværk for Arkitekter

Et netop etableret netværk skal føre resultater og erfaringer fra CLIBYG – Center for ledelse i byggeriet videre. Overgangen fra at være et formelt forskningscenter til et, nu løsere, netværk markeres ved et åbningsseminar i DR Byen den 30. november for alle aktører i byggebranchen. Netværket Ledelse i byggeriet er etableret i et samarbejde mellem CBS Handelshøjskolen og Realdania.

Støt op om netværket: tilmeld dig netværket på Facebook

Centret har siden 2005 undersøgt ledelsesmæssige udfordringer i byggeriet og arbejdet med at skabe ”tankevækkende forskning”. Det vil sige skabe en forståelse af de problemer, som ligger bag de ledelsesmæssige udfordringer i byggebranchen, hvor løsningen ikke altid ligger i en mere effektiv løsning og plan, men i at stille spørgsmål ved selve problemet.

Åbningsseminar: Hvad kan vi lære af DR byggeriet?

Hidtil har diskussionerne om DR byggeriet handlet om budgetoverskridelser, forsinkelser og placering af ansvar og skyld. Det ændres der på til netværkets åbningsarrangement 30. november 2010, hvor de i stedet har sat sig for at lære noget af forløbet sammen med et par af projekts mest centrale personer – tidligere generaldirektør Christian Nissen og tidligere projektchef Knud Erik Busk. Sammen med dem søger de blandt andet svar på disse spørgsmål: Hvordan leder og organiserer man byggerier af denne størrelse og kompleksitet? Hvordan medieres erfaringer og vurderinger, og hvordan ændrer succes og fiasko sig dynamisk undervejs?

Fra kl. 12.30 er der mulighed for oplæg og rundvisning i Koncerthuset, mens seminaret starter kl. 14.00 og slutter kl. 17.00.

Tilmelding er nødvendig; der er plads til 100 deltagere til seminaret og 40 til rundvisningen. Deltagelse er gratis. Læs mere, og tilmeld dig

Om Rasmus Brønnum

Architect
Dette indlæg blev udgivet i Arkitektfaglighed, BIM, Debat, Film, Strategi, Teori og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Netværket Ledelse i Byggeriet – Åbningsseminar d.30. nov.

  1. @rasmus; tak for at dele! Der er allerede første dag kommet rigtig mange tilmeldinger; der er 40 pladser tilbage til seminaret og 7 pladser tilbage til oplæg/rundvisning om og i Koncerthuset.

    Vi ses,
    Søren

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s