“27 – The Project” (trailer)

http://vimeo.com/21105629

Dokumentarfilmen 27 er en rejse ind i hjertet på den moderne europæiske arkitekturscene – En scene i konstant forvandling. Filmen er opstået som et samarbejde mellem en filminstruktør, FATCAT films (Zandrowicz), 2 franske arkitekter, LAN architecture (Napolitano, Benoit Jallon) og 2 franske grafiskere, undo-redo (Nicola Aguzzi, Teresa Gaspurutti), der sammen rejser Europa tyndt i jagten på de engagerede arkitekter der allerede er i gang med at udvikle vores fremtidige Europa. 27 dokumenterer en rejse gennem 27 lande i mødet med 27 af de vigtigste yngre arkitektfirmaer. Dokumentaren forventes først færdig i slutningen af 2012 som tv-serie, en fuld dokumentar og i bogform.

– Film som denne ville måske slet ikke kunne finansieres hvis ikke det var for relativt billige full-frame slr kameraer som f.eks. Canon 5D markII , der filmer i super flot HD.

2 dage i Danmark – Hvad valgte de at se?
Filmholdet besøgte København i juli 2010. Og den første dag er Bjarke Ingels i fokus med VM-husene, VM-Bjerget, 8-tallet og et besøg på tegnestuen. På anden dagen er det Utzons Bagsværd kirke, Runde tårn, Tietgenkollegiet og DR’s nye koncertsal med middag i den Hvide Kødby på Vesterbro.

27-theproject.com

Om Rasmus Brønnum

Architect
Dette indlæg blev udgivet i Arkitektfaglighed, Arkitektur, Bæredygtighed, Debat, Design, Film, Fotografi, Kultur, Strategi, Teori og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s