Bjarke underviser i Clement Direkte [DR1]

Serviet arkitektur
Selvom de fleste arkitekter med sikkerhed ville ønske at alle landets borgere fik undervisning i hvordan den arkitektoniske proces egentlig foregår, så er det ikke så ofte at det sker. Og når nu arkitekter tegner mere end de taler [for de flestes vedkommende] hvorfor så ikke lade det foregå på en stor “serviet”. Bjarke Ingels fik muligheden med 15 minutters taletid i Clement Direkte på DR1, her til aften. Og det var, vel og mærke, taletid i et omfang der aldrig er set i et studie med Clement, som nærmest bare står og stammer. Bjarke fører pennen konceptuelt, enkelt, og ganske programmatisk – noget familien Danmark kan forstå…når der nu kun er 15 minutter:)

Om Rasmus Brønnum

Architect
Dette indlæg blev udgivet i Arkitektfaglighed, Arkitektur, Bæredygtighed, Debat, Design, Film, Kultur, Strategi, Teori og tagget , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Bjarke underviser i Clement Direkte [DR1]

 1. Bo Kalvslund siger:

  Det gjorde han da meget godt..

  Som Mikkel Frost sagde engang ved åbningen af en udstilling om arkitekturtegning : “Dem der tegner idéerne ved et møde – det er dem der lyttes til..”

  Flot video Big har om projektet på deres hjemmeside: http://www.big.dk/projects/w57/
  (Sidste slide)

  Der kan man rigtig se hvordan formen viger og giver plads til huset bagved ..

 2. Lene siger:

  “Kun 15 minutter” Rasmus? Det er længere tid end statsministeren får til at forklare finansloven. Et helt kvarter til at anskueliggøre et super-banalt projekt og så lykkes det alligevel ikke helt. Måske var tidsrøveren namedropperiet og alle anekdoterne, som skulle gøre projektet mere interessant end det er. Hvad gik “rygklapperiet” til slut ud på? Er de venner privat? Og hvad med Bjarke Ingels’ high-five til en medbragt sekundant på vej ud af studiet? Mæhæ-Clement og Bulder-Bjarke. Gøg og Gokke. Slapstick for lincenspengene.

 3. Lars siger:

  Helt enig Lene. Mon ikke Mr. Big havde brug for lidt god publicity oven på den lidt dårlige stemning Weekendavisen skabte med deres artikel om Big forleden?!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s