Information

Rasmus Brønnum, Arkitekt MAA

Blog:  www.RasmusBrønnum.dk
Mail:  mail@rasmusbronnum.dk
Personlige profiler:   Facebook –  LinkedInKommunikationsForum

Bloggen har fået sin egen Facebook side, hvilket betyder at alt hvad jeg poster automatisk vil blive lagt ud på facebook væggen… inkl. din egen væg, hvis du trykker “synes godt om”

twitter_logoEr igang med at teste hvad Twitter kan, ikke kan, om der mest skrives eller lyttes, hvem der bruger det og hvad de siger – alle er velkomne til at følge mine egne små Tweeds – @RasmusBronnum

Dette er min videndelende opslagstavle til brug for opsamling og perspektivering af egne interresser, nysgerrighed og undersøgelse indenfor Arkitektur, Design og Digitalisering. Der er ca. 7-8.000 besøgende hver uge (dec. 2010), så har du selv den mindste kommentar med spørgsmål, tillæg eller udfordring så vil det med sikkerhed være til stor gavn for alle besøgende – Læs et interview jeg gav til Arkitektur Magasinet i maj, 2009.

– Ud over mit arbejde som arkitekt er jeg af medlem af ARKITEKTENs Redaktionsudvalg (repræsentant for Arkitektforeningen, fra sept. 2010), og fast tilknyttet gæsteskribent på Copenhagen X bloggen, Den Bæredygtige By og på DAC bloggen Sustainable Cities

Jeg blev foråret 2009 inviteret med i Arkitektforenings Medieudvalg hvor vi havde som kommissorium at udarbejde Arkitektforeningens fremtidige mediestrategi. Og det er ud fra dette grundlag at tidsskriftet Arkitekten har forhandlet den ny aftale. På udvalget anbefaling vil tidsskriftet vil i fremtiden arbejde sideløbende med en kraftig udbygning af et kommende webportal til brug for bla. intern debat og som et eksternt politisk talerør.

ArkitekturM_interview_forside

– Læs interview i ArkitekturM – maj 2009

MS123

effektlll

EFFEKT

(2009- ) Effekt Arkitekter

cfmoller

(2005- 2009) Arkitektfirmaet C.F. Møller A/S

Indvolveret i både Konkurrence/udvikling og projektering/sagsstyring. Speciele interresseområder er bla. diskussionen omkring den digitale arkitektfaglighed – 2D/3D/4D, arkitektonisk proces i forhold til CAD, og social innovation/ vidensdeling, kvalitetssikring (som proces) og miljørigtige projekterings tiltag.

reformmm

(2003- 2005) ReForm Arkitekter

Startede selvstændig virksomhed med 3 studiekammerater: Jesper Reiter, Nicolas Gregersen og Peter Wedell-Wedellsborg. Valgte at udtræde efter 3 år.

afgang

(1996- 2003) Kunstakademiets Arkitektskole

Under mit basisforløb på afdeling 3E havde jeg Johnny Svendborg (2 år). Herefter Peter Bjerrum (4½ år) og blev her tilknyttet forskningsprojektet “PROJEKT 2 – RUMMETS KONSTRUKTION”. Tilknyttede vejledere var Thomas Ryborg Jørgensen, Anna Müller og Kasper Nefer Olsen (idehistoriker).

Hertil kommer en interesse for stadig udvikling af arkitekters evne til at diskutere rummet som genstandsløst – alt det som arkitekturen ikke er!

14 svar til Information

 1. Freddie siger:

  Maaan, tak for en rigtig hyggelig f-dag forleden! Det var super at se dig igen.
  Også ville jeg bare sige at det er en rigtig god blog du har her. Mange gode ting at læse. SÅ tjekket.

  Ses,

  Fredrik

 2. Rui siger:

  Hej Rasmus. Det er sgu længe siden efterhånden. Ses vi derude til spas? Hvad bedriver du tiden med? Alt vel? Skriv el ring.:
  3140060

 3. Sandie Kolbro siger:

  Som arkitektstud. vil jeg blot sige stor tak for en alt for fed blog til stor stor inspiration…!

  • Rasmus Brønnum siger:

   Hej T. Og tak – Ja, vi ved jo at det kommer, men det er et fint, næsten Low-Tech, eksempel. Jeg smider det på.

 4. Thomas siger:

  hvis det interesse..så lader det til at foto-retouchering bliver meget nemmere i photoshop cs5 http://www.labnol.org/software/removing-objects-in-photoshop/10675/

 5. Peter Horwita siger:

  Til Rasmus Brønnum, har gang på gang fået anbefalet din blog og er nu endeligt inde og checke op på det (hørte at I havde en god tid i NY m. J+L), men……………………..
  Hvorfor er vi ikke med på din liste over danske tegnestuer?
  Kjaer & Richter står foran at skulle opføre Navitas park, den ene af to bastioner på den fremtidige bymæssige Århus havn – som energibyggeri til ingeniørhøj-, maskinmesterskole og Incuba Sciencepark.
  det må vel være en fejl?
  Godt initiativ, Peter Hortwitz

  • Rasmus Brønnum siger:

   Hej Peter.

   Ja, det med den såkaldte ‘fuldendte liste’ over danske tegnestuer er et løbende projekt. Og som jeg sagde til bal. Cobe, SHL, EMA med m.f., så er det kun forglemmelse og manglende overskud til at gå listen igennem igen og igen, som kan forklare de manglende tegnestuer.

   Som så mange andre har jeg selv manglet liste over de [mest almindelige, kendte, etablerede osv.] tegnestuer. Og i min sortering i diverse lister på Danske Ark og Dac, har jeg helt sikkert forbigået en del.

   …Men det har vist sig at de er gode til selv at gøre opmærksom på manglen. Så nu er i skam også på listen.

   Vh Ras

 6. Rasmus Brønnum siger:

  Verdens fedeste piano :)

  http://acflygler.wordpress.com

 7. Eva Jonassen siger:

  Hej Rasmus

  Jeg vil bare skamrose dig for din blog, hvilket jeg også gør ude i det offentlige rum :-)

  Mit udgangspunkt er ikke arkitekturfaget, men rekruttering og karriererådgivning, hvilket giver mig fornøjelsen af at sparre med alskens akademikere, herunder arkitekter. Gang på gang bliver jeg slået over den skyhed, der præger mange. Uha, det er da vist nærmest pornografisk at have en blog, og det er i hvert fald ikke seriøst.

  Så er det, jeg plejer at sige: tjek lige Rasmus Brønnum. Og se, at det kan handle om faglig og holdningsmæssig videndeling – og ikke om (fx) kageopskrifter. Jeg plejer også at påstå, at du lynhurtigt kunne få et nyt (og fedt) job – hvis du ville. Selvom jeg jo faktisk ikke ved, om det er rigtigt…

  Nå, men stor like-tommeltot fra mig i hvert fald.
  Bedste hilsner
  Eva

 8. flemming siger:

  fed blog………..

 9. Hej Rasmus

  Danmarks førende planlægningstegnestue vil frygteligt gerne optræde på din liste over danske tegnestuer.
  Vi følger med interesse din fine blog.
  mvh Benny Bøttiger, Hasløv & Kjærsgaard Arkitektfirma I/S

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s